frnl

Wat doen wij?

Wij hebben door de jaren heen een expertise opgebouwd in het begeleiden van renovatieprojecten. Als dergelijk project systematisch aangepakt wordt, ervaart de bouwheer minder stress...

Onze klanten hebben meestal vragen zoals:

 Wat doet een renovatieadviseur?

De taak van de renovatieadviseur bestaat erin de bouwheer in contact te brengen met erkende aannemers.

 Doet hij werfopvolging?

De renovatieadviseur is niet bevoegd om technische werfopvolging te doen. Hij is de schakel tussen alle erkende en gekwalificeerde partijen, die nodig zijn om uw project tot een goed einde te brengen.

 Waarom beroep doen op een renovatieadviseur?

U heeft de garantie dat de geselecteerde aannemers betrouwbaar zijn, verzekerd zijn voor de werken die zij doen, geen schulden hebben bij de RSZ of FOD Financiƫn, maar vooral dat zij beschikken over de nodige competenties om de aan hen toevertrouwde werken uit te voeren.

Daarnaast wint u natuurlijk heel veel tijd, daar de renovatieadviseur het zoeken naar de geschikte aannemers op zich neemt. Daarnaast maken wij een grondige analyse van uw wensen, stellen een volledige projectomschrijving op en maken een gedetailleerde meetstaat. Op basis hiervan worden bestekken opgevraagd, nagezien en onderhandeld. Het is eenvoudig, makkelijk en efficiƫnt.

 Hoe gebeurt de selectie van de aannemers?

De eerste vereiste is natuurlijk de erkenning als vakman. Wij controleren hun referenties, bezoeken werven, en contacteren hun klanten. Als deze analyse voldoet, kunnen zij hun aanvraag formuleren. Simultaan worden hun balans opgevraagd, hun bestekken geanalyseerd en vragen wij hun verzekeringsattest op.

En last but not least, zij verbinden er zich niet alleen toe het kwaliteitscharter te ondertekenen maar het ook na te leven. Op het einde van elke werf wordt een tevredenheidsonderzoek gerealiseerd dat bepaalt of zij al dan niet binnen het netwerk mogen blijven werken. Inderdaad staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Als een aannemer een te slechte quotering ontvangt, wordt hij uitgesloten.

Contacteer ons
Vraag een offerte
Verstuur