Vraag een offerte

frnl

U bent slechts één click verwijderd van de perfecte offerte:

U laat hiernaast uw gegevens na en omschrijft kort de uit te voeren werken,
Wij contacteren u binnen de 24 uur,
U ontvangt de bestekken op de gevraagde termijn.
Verstuur 

Waarom voor ons kiezen

ikwilverbouwen.be is gespecialiseerd in het selecteren van erkende, financiëel gezonde en verzekerde aannemers. Uw voordeel zit in "De kracht van ons netwerk" en het respect van het kwaliteitscharter dat de aannemers hebben ondertekend.

Wij brengen klanten in contact met goede aannemers zowel voor een totaalrenovatie als voor een bijbouw maar even goed voor schilderwerken, bezettingswerken, een badkamer renovatie een keukenrenovatie, dakwerken of dakisolatie.

Wij onderhandelen de best mogelijke prijs voor u.

Onze specialisaties

 Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie is best ingrijpend. Vaak worden er op elk niveau van de woning werken uitgevoerd. Van kelder tot dak, en ook nieuwe ramen, vloeren, isolatie, afwerking, tegelwerk, en van badkamer tot keuken… Ook EPC en andere analyses zullen uitmaken waarmee u tijdens de werken dient rekening te houden, zowel op vlak van ventilatie als isolatie, of het rioleringsplan, alternatieve energie en natuurlijk mag u de keuring ervan niet uit het oog verliezen.

Omwille van de vele eisen vertrouwt u best uw werken toe aan erkende vaklui zodat u ook van de eventuele premies kan genieten. Voor een totaalrenovatie kan u natuurlijk ook beroep doen op architecten en ingenieurs uit ons netwerk.

 Aanbouw

De woonkamer is te klein, u droomt van een leefkeuken met een kookeiland en aansluitend terras.

Natuurlijk is baksteen voor de hand liggend als keuze, maar wat als u een volhouten bijbouw rechtzet in minder dan een week, inclusief ramen, deuren en dak? Of als extra verdieping, dan zijn lichte materialen zeker het overwegen waard.

 Schilderwerken

Schilderen is vaak de laatste stap. Die moet dan ook gewoon perfect zijn, maar schilderen is meer dan alleen maar een kwestie van verf. Er komt veel meer bij kijken dan dat. Onze vakmensen laten het moeilijkste aan u over: het kiezen van de kleuren. Hun vakbekwaamheid staat garant voor de keuze van de juiste verf of muurafwerking aangepast aan de ruimtes waar dit dient voorzien te worden.

Het is evident dat dezelfde verf niet gebruikt wordt voor de muren van de badkamer als die van de kinderkamer, of dat die voor de traprenovatie verschilt van die voor de gevelrenovatie. Daar zijn onze vakmensen voor.

 Badkamerrenovatie

Voor een klassieke of een trendy badkamer met Italiaanse douche bent u aan het juiste adres. Meer dan ooit is de badkamer een sfeervolle maar ook een praktische ruimte. Eenvoud in onderhoud, degelijke materialen, originele vloer en muurafwerking maken dat de badkamerrenovaties vandaag zeer hip zijn.

Wie droomt niet van een trendy Italiaanse douche, of een groot hoekbad om met zijn tweeën in te genieten na een drukke dag of om de kinderen te laten spelen…Maar badkamers aanpassen voor minder validen of mensen van de 3de jeugd, die geen klassiek bad meer willen, maar bijvoorbeeld een instapbad of ruime inloopdouche, hoort natuurlijk ook bij de mogelijkheden om uw badkamerrenovatie aan uw verwachtingen en wensen te laten voldoen.

 Keukenrenovatie

Van compacte tot leef en woonkeuken hebben wij de geschikte partners.

De keuken is niet langer een kleine ruimte waar men zich opsluit om te koken. Neen, in bijna 100% van de keukenrenovaties stellen wij de laatste jaren vast dat de keuken wordt geïntegreerd in de eetkamer of er een harmonieus geheel mee vormt.

Bij keukenrenovaties is er vaak een kookeiland voorzien. Dit eiland sluit dan aan op een tafel zodat familie en gasten bij het koken zijn betrokken. En geef toe dat naast een oogje in het zeil houden op uw kroost het bijzonder gezellig aperitieven is in die omstandigheden.

 Isolatie

Meer dan ooit is isoleren een prioriteit. Doe hiervoor enkel beroep op erkende vaklui. Wij weten het allemaal. De warmte ontsnapt langs het dak, de ramen en de gevel als deze niet of onvoldoende zijn geïsoleerd.

Behalve het onbehaaglijk gevoel te leven in een slecht geïsoleerde woning, is het economisch verlies niet te onderschatten. Met of zonder premies is isoleren zeker één van de eerste zaken die u dient te overwegen bij elke renovatie. U kan tot 30% besparen op uw energiefactuur. Onze vakmensen kunnen berekenen wat de terugverdientijd is van een dergelijke investering.

 Dakrenovatie

Dak en isolatie gaan natuurlijk samen. Al gedacht uw stoffige zolder om te bouwen tot een knusse ruimte?

Dakwerken zijn primordiaal bij een totaalrenovatie. De meeste warmte ontsnapt via het dak. Dus zeker te doen in elke totaalrenovatie. Daarom misschien niet het hele dak, maar ligt er een onderdak, een dampscherm, isolatie… en wat als er nog asbestleien aanwezig zijn. Evenveel antwoorden die onze dakspecialisten u bezorgen.

Nu heeft u een prachtig nieuw en geïsoleerd dak. Een zolderrenovatie of een zolderinrichting is dan wat wordt overwogen. Die stoffige zolder wordt een royale slaapkamer met en suite badkamer en dressing? Of droomt u al lang van uw eigen hobbyruimte, een grote speelzolder, een flat voor een ouder… U ziet het, er zijn vele mogelijkheden waarbij soms het advies van een binnenhuisarchitect niet overbodig is.

 Elektriciteitswerken

Zonnepanelen, zonneboiler, evenveel nieuwe technieken die uw portemonnee ten goede komen.

U heeft net een nieuw huis of appartement gekocht en het eerste waar u mee geconfronteerd wordt is ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie conform wordt gemaakt. Trouwens moet elke particulier dit om de 25 jaar opnieuw te doen. Bij belangrijke wijzigingen en in geval van totaalrenovaties is de keuring door een erkende instantie vereist. Deze is dan weer 25 jaar geldig.

Een studie van een architect of van een erkend installateur kan ook aantonen welke alternatieve installaties kunnen geplaatst worden: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming, evenveel combinaties als opties. Denk eraan na te kijken of de installateur erkend is, zo niet riskeert u geen keuring noch premies te ontvangen.

 Vloeren

Een vloerrenovatie is een nieuw cachet geven aan uw salon, keuken, slaapkamer of terras. Bij keukenrenovaties of aanbouwen worden vaak dezelfde tegels binnen en buiten gelegd, om zo het ruimtelijk gevoel te vergroten...

De ene kiest voor natuursteen, de andere voor hout, of een keramische houttegel kan ook tegenwoordig. U heeft dan het esthetische van hout gecombineerd met het gemak van een tegel.

Natuurlijk is er ook gepolierd beton of een giet of grintvloer. Voor elk wat wils, zelfs in romeins verband, onze vakmensen gaan de uitdaging aan.